Имаме удоволствието да Ви информираме за предстоящото представяне на водещият европейски технически университет Politecnico di Milano, коeто ще се проведе в София на 23 март 2011г. от 18:00 часа в Американския университет в Студентски град.

В рамките на презентацията, Politecnico di Milano ще представи своите магистърски програми на английски език по архитектура, архитектурен дизайн, архитектурно инженерство, градско планиране, продуктов дизайн, строително, механо, енергийно, компютърно и софтуерно инженерство, нанотехнологии, автоматика, инженерен мениджмънт. Тази година студентите от България могат да кандидатстват за две нови магистърски специалности по космическо инженерство и екологично инженерство.

Politecnico di Milano е най-голямото учебно заведение за инженери, архитекти и индустриални дизайнери в Италия. Всяка година около 24% от новите архитекти, 15 % от новите инженери и 60% от новите дизайнери в Италия придобиват своята диплома в учебното заведение с близо 150 годишна история. Преподавателският колектив през годините включва известни професори като лауреата на Нобеловата награда за химия от 1963 г. Джулио НАТА. Сред именитите възпитаници на университета са световно известният моден дизайнер Джан Франко ФЕРЕ, изобретателя на хеликоптера Енрико ФОРЛАНИНИ и основателя на популярната италианска компания за автомобилни гуми Джовани Батиста ПИРЕЛИ.

Редовните такси се оформят въз основа на семейните доходи и варират между EUR 800 и EUR 3300 за академичната 2011/2012 год.

Допълнителна информация за университета тук: http://www.skylines-bg.com/?id=241&lang=bulgarian

Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс”
ул. „6-ти Септември”, №44
София 1142
тел. 987 9958; 980 0231
e-mail: info@skylines-bg.com
www.skylines-bg.com
www.boardingschools.bg

Категории: Без категория

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.