На 8 и 9 юни 2021 г., във ФМИ ще се проведе поредният „Форум на кариерното развитие“. Мотото е „Знам и искам да го докажа”. Организатор на събитието е Кариерният център на ФМИ, а медиини партньори са ComputerWorld и Кариери.

Поради продължаващата обстановка за ограничаване на пандемията у нас и с оглед многото предложения от страна на бизнеса, Форумът ще се проведен в смесен формат: на живо в парка на ФМИ и виртуално, като студентите ще имат възможност да посетят от 9:00 до 17:30 часа щандовете на живо или виртуалните павилиони на участващите фирми. Програмата на всеки виртуален павилион и Уеб адресът му ще бъдат публикувани на страницата на Кариерния форум. Освен това, фирмите ще могат да представят и своя виртуална презентация/уъркшоп/Q&A сесия/състезание.


С цел предварително проучване на интересите и желанията на студентите, ФМИ организира настоящето анкетно проучване.Молим Ви да отделите няколко минути, за да отговорите на въпросите в онлайн анкета на адрес https://forms.gle/991UtcgFB4nr7oTF9 .

Категории: стажстуденти