Коледен Базар 2017 ФМИ

Коледен Базар 2017 ФМИ

Остават броени дни до Коледа, затова ние от ФСС организираме благотворителен коледен базар, за да донесем усмивка на тези, които се нуждаят от подкрепа. Събраните средства от базара ще бъдат внесени по дарителската сметка на малката Йоана.

КОГА: 20.12.2017

КЪДЕ: фоайето на ФМИ

Там ще намерите изобилие от домашно приготвени сладки и соленки. Няма да има цени, а всеки ще може сам да реши колко да дари за каузата. Най-важното е всички заедно да подарим надежда на Йоана и нейното семейство.

Как можеш да се включиш?

Освен с изяждането на сладките, можеш да помогнеш и с тяхното приготвяне. Търсим и доброволци, които да стоят зад щанда по време на базара.

Запиши се тук, за да знаем, че ще участваш.

Повече за Йоана:

Йоана

Йоана се ражда недоносена в седмия месец. Получава кръвоизлив в мозъка, след това хидроцефалия (натрупване на гръбначномозъчна течност в кухините на мозъка). Прекарва 2 дълги месеца в кувьоз, следва операция за поставяне шънт (дренираща система, при която по фина тръбичка излишната мозъчна течност се извежда от черепната кутия). Поради заболяването ѝ и дългото стоене в кувьоз очните ѝ нерви частично атрофират и тя губи зрението си. Малката Йоана в момента е на 3 години и все още не може да ходи и говори, не може да види как изглеждат мама и тати.

Дарителска сметка:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG32FINV91501317009581

BIC: FINVBGSF

Титуляр: Йоана Цветославова Нанова

Pay Pal: helpyoana@abv.bg

Категории: Без категория

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.