Клуб по шахмат „Ан Пасан“

Клубът по шахмат "Ан Пасан" е основан през февруари 2013 г. и има за цел да повиши интереса към играта, подпомогне индивидуалното развитие на студентите в шаха и да обедини група от хора с общи интереси.

Председател на клуба: Славка Цанкова

Fb група

7 comments on “Клуб по шахмат „Ан Пасан“”

 1. Maria Rusanova Отговор

  Здравейте,

  интересува ме дали предвиждате да организирате предстоящи турнири и кога биха били те като график? Може също така да се свържете и с колегите си от Философски факултет, те също организират шахматни отбори и събирания.

  Поздрави

  • Симеон Цветков Отговор

   Няма график за организиране на турнирите. Не пречи да се организира съвместно с друг факултет, но за евентуално финансиране, награди и т.н. е хубаво да се кандидатства за финансиране към Студентски съвет при СУ и по-рано да се насрочат дати, за да има достатъчно време за подготовка и участниците от рано да са информирани.

 2. Георги Иванов Отговор

  Здравейте! Искам да попитам дали събиранията на клуба са отворени и за хора, които не са студенти в СУ, т.е. може ли шахматисти не от университета да посещават и играят. Не става дума за официални турнири (които наистина би трябвало да са вътрешни за университета), а за тренировъчни партии, обсъждане на различни шахматни теми и др. Чувал съм, че към клуба има сравнително голям интерес в съпоставка с организираните събития в други шахматни клубове.

  Благодаря предварително за информацията! Поздрави!

 3. Maria Rusanova Отговор

  Здравейте,

  Тази есен се интересувам от блиц турнир. /5 мин/ Ако има нещо предвидено пишете ми. Приемем и вариант контрола до 10 минути, но не повече. Може да си го направим и чисто любителски без награди.

  Поздрави

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: