Какво: Freshers’ Weekend – FMI Edition
Кога: 30.09 & 01.10.2017
Къде: Факултет по математика и информатика https://goo.gl/maps/fU6PS5sxo9u

Събитие: https://goo.gl/abhr9T
Програма: https://goo.gl/KpumN1
Регистрация: https://goo.gl/forms/uQDzEuykU6yUtve32
Afterparty: https://goo.gl/bk4HGp


За първа година в историята на ФМИ и само за студентите ни от първи курс ще бъде проведено едно от най-свежите събития, провеждани в европейските университети – Freshers’ Weekend!

Готови ли сте за първия си вълнуващ уикенд във ФМИ?
На 30.09 & 01.10.2017 ФМИ отваря вратите си, за да ви посрещне с игри, загадки, предизвикателства, състезания и награди, а в събота и неделя вечер ще ви очаква по нещо специално!

Забавления, танци, добро настроение, работа в екип, много полезна информация и усмихнати хора ще направят този уикенд незабравим!

Събитието е предназначено за всички първокурсници на ФМИ.

Съорганизатори


https://students.uni-sofia.bg/

Premium Sponsorhttp://www.telebid-pro.com/
Telebid Pro е частна българска компания. Фокусът на компанията е върху най-новите технологии, което ни дава възможност да осигурим сигурни и надеждни индивидуални решения с високо ниво на сложност.
Нашият екип се развива в редица различни области, включително финансови, разплащателни, уеб, онлайн мобилни приложения и инфраструктурни решения.
Работим в малки отбори, където всеки играе важна роля, а нашите ценности се основават на ангажираност, отговорност и свобода.
За нас е важно да можем да осигурим балансирана среда, съчетана с постоянно обучение, така че нашите служители да могат да израстват професионално и тяхната роля в компанията да нараства с повишаване на тяхната квалификация и отговорности.
Разширяваме екипа си постепенно, като за студенти от ФМИ осигуряваме платено обучение и стаж до 1 година. Повече информация за стажантските позиции може да намерите на http://bit.ly/intership2017

Regular Sponsors


https://dreamix.eu/

В Дриймикс вярваме в търсенето на съвършеното познание. Вярваме в грижата един за друг. Вярваме и че трябва да допринасяме за прогреса на човечеството. Правим софтуер, за да постигнем горните 3! Технологиите са Java, Spring, Angular. Клиенти – от големи компании като BNP Paribas, VistaJet & Ericsson, до стартъпи от долината като CloudCar & Twibble. Хората са ни най-ценни. Повече за #dreamixculture може да видите тук https://dreamix.eu/blog/dreamix/company-culture


https://www.sap.com/bulgaria/about.html

Като пазарен лидер в сектора за бизнес софтуер, SAP помага на компании от всички размери и индустрии да управляват бизнесите си по-добре и да генерират нови възможности за растеж и иновации. SAP работи с над 355 000 клиенти в 190 страни, повече от 87 100 служители в 130 локации по света, и има над 45-годишна история. Създаден преди 17 години, развойният център на SAP в София е едно от ключовите и стратегически подразделения на SAP SE. Компанията работи в областта на софтуерната разработка и по последните SAP In-memory и облачни технологии. В момента в развойния център работят повече от 730 професионалиста, които създават водещи Cloud и In-Memory технологични решения, допълнени от качествени услуги по поддръжка и технологично консултиране. Компанията има съществен принос в революционната за целия бизнес In-Memory технология SAP HANA, както и ключова роля в дефинирането и разработването на облачната платформа на SAP – SAP Cloud Platform.


https://www.hpe.com/us/en/about.htm

Hewlett Packard Enterprise is one of the world’s iconic tech companies, creating new possibilities for technology to have a meaningful impact on people, businesses, governments, and society.
We provide solutions which enable companies to mobilize their business; mine all their data for insights, on an open, agile cloud; all this securely. We aim at making the complex, simple. Bridging the old and the new. And we do that by harnessing big data, security, mobility and cloud. We are the only company with the breadth and depth of innovative products and services to provide complete end-to-end solutions in big data, cloud, mobility and security, not just a disparate set of IT components.


https://www.epay.bg/

Ипей АД е компания, част от Датамакс Систем Холдинг АД и е специализирана в предоставяне на услуги по обработка на плащания с банкови карти и на банкови транзакции в отворени мрежи, електронна търговия и сигурност на предаваната чрез интернет информация. От 1999г. фирмата е оператор на системата за електронни плащанияePay.bg и е сертифициран доставчик на платежни услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с правилата на международните картови организации VISA и MasterCard.


http://dev.bg/

Категории: Без категория

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.