Заповед на Ректора на СУ „Св. Климент Охридски“ свързана с новия пропусквателен режим на сградите на СУ.

Призоваваме, на първо време, всеки студент – редовно, задочно или дистанционно обучение при идването си до ФМИ да има в себе си документ за самоличност издаден от СУ „Свети Климент Охридски“.

Такива документи са:

  • Заверена студентска книжка
  • Заверена студентска лична карта
  • Карта за общежитие
  • Актуална читателска карта за библиотеките на СУ
  • ISIC карта с логото на СУ или новите RFID ISIC карти с обратна лицева страна с информация за статуса ви.

За докторантите: В близките дни трябва да ви бъдат издадени пропуски за влизане във Факултета.

За преподаватели, асистенти, администрация или други работещи във ФМИ: На вас също трябва да Ви бъдат издадени пропуски за достъп.

За всички външни за академичната общност, лица: Всеки има право да влиза в сградите на СУ, както и във ФМИ. Ако толкова се държи на мерките за сигурност поискайте да ви запишат номера на личната карта и ако има кой да ви посрещне на входа, да ви съдейства за влизането. Недопустимо е да се нарушава завета на братя Георгиеви, които са дарили парите си за създаването на Софийския университет, а сега той да е поставен като военна зона с ограничен достъп. Надяваме се този безумен режим да падне както в Ректората, така и в различните факултети, където се изпълнява.

Факултетният студентски съвет при ФМИ (ФСС) ще съдейства за това, всеки студент и докторант на ФМИ да бъде допускан до сградата, независимо от факта дали си носи студентски документи или не.  Пожелаваме отново на всички успешна сесия и по-малко главоболия с охраната.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.