Бяхме помолени от Деканата да публикуваме и в страницата на ФМИ следните информации, които може да намерите и на страницата на ФМИ.

Анкета за студентите от бакалавърските програми свързани с акредитацията на ФМИ

Акредитацията е процесът по лицензиране на Факултета ни, че може да обучава в направленията:
– Педагогика по ….
– Математика
– Информатика и компютърни науки

Ако искате ФМИ да върви напред и ръководството да бъдат запознати с проблемите ни – ви молим да отделите 5 мин. за тази анкета.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Студентите от ОКС „бакалавър“ и „магистър“, които НЕ СА се записали в отдел „Студенти“ за летния семестър на учебната 2013/2014 г. (това означава, че освен печат за платена такса за семестъра, трябва да имат подпис и печат от отдел „Студенти“ в студентската книжка на страницата за съответния семестър), ще бъдат отстранени служебно, ако не го направят до четвъртък, 20.03.2014 г.

Тази информация е предоставена от отдел „Студенти“ и реално казва, че дори и да сте си платили и не сте си занесли книжката в отдел „Студенти“ за подпис и печат – все едно не сте записали семестъра.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Първо класиране на студентите, които са кандаствали по програмата за мобилност Еразъм+
Второ класиране

Всеки, може да си допълни списъка с желания, ако случайно не е класиран или не е класиран по първо желание. ФСС пожелава успех да всички. Ако ви е необходима повече информация може да получите от Стефка Близнева, която ви приема документите, както и от ръководителите за съответния ВУЗ и не на последно място от студенти и докторанти, които вече са ходили през предишни години по Еразъм или са били в желания от вас ВУЗ.


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.