BEST Engineering Week

 

BEST Engineering Week е едноседмично състезание, организирано от студентска

организация BEST Sofia в партньорство с компании в сферата на телекомуникациите, компютърните науки, електрониката, енергетиката и други. Събитието представлява поредица от състезания, където студентите имат възможност да покажат своите знания и умения на практика.

 

В периода от 23-ти март до 2-ри април студенти от цялата страна могат да се включат в състезанието, като кандидатстват за участие на сайта http://eweek.bestsofia.org/bew/  до 18-ти март!

 

Състезанията ще са в две категории, даващи възможност на студените да покажат практически и теоретични умения. Темите на състезанията се задават от компаниите – партньори на събитието. Към момента такива са Visteon ,VIVACOM , HP България, Bulgartabac, Aurubis, SAP Labs България, Stanga One, Unicredit Bulbank, Scania, Liebherr, Interoute и Melexis.

Extended_DL

Companies Night

 

След цялата седмица със състезания следва и награждаване на победителите и разбира се неформален коктейл “Companies` Night” между студенти и представители на компании.

 

Събитието дава възможност на студентите в една по-приятна и неформална среда да могат да комуникират с представители на компании. По този начин могат да намерят желания от тях стаж или работа.

 

Коктейлът ще се състои на 2-ри април от 15:00 часа в 12-ти блок на ТУ – София и е отворен за всеки – не е необходимо да сте участвали в някое състезание по време на инженерната седмица.

 

Подробности за събитието може да следите и в социалните канали: https://www.facebook.com/events/1558384174438925/

 
Категории: Без категория

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.