Уважаеми колеги,

От днес 15.12.2014 г. библиотеката във ФМИ отново заработи със студенти. След дълъг 7 месечен ремонт с доста проблеми и неспазени срокове, най-накрая с общи усилия на персонала на Университетската библиотека, ФМИ, Филиалната библиотека "Математика и информатика" и студенти от ФМИ -> успяха да ускроят процеса максимално.

Библиотеката вече една, а не както бяха преди две – студентска и преподавателска. Библиотеката вече е на I етаж – зала 106 точно срещу зала 101

Филиалната библиотека на ФМИ вече разполага с 20 самостоятелни места за спокойно и тихо учене, нещо което не можеше да се постигне в зала 100. Също така библиотеката разполага с маса за общо учене, консултации, семинари, където студентите могат да ползват дъска и да се разположат спокойно на малко по-широка маса. В къта за общо учене може да се разположат до 10 души.

Освен с книги, в библиотеката може да седнете с лаптопа да учите, пишете домашни без шума от зала 100.

С отварянето на местата за учене в Библиотеката се реализира една идея за "тихата зала 100". Със своите предложения, някои от които реализирани -> студентите спечелиха още нещо.

Остава за разрешаване следният въпрос: Удължено работно време, като направим библиотеката от 8:30 до 22:00 ч. Надяваме и това да се случи от януари.

Официалното откриване е в 15:00 ч. днес.

Работното време към този момент ще бъде: от понеделник до петък от 8:30 до 17:30 ч., без обедна почивка. 


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.