През този семестър, анкетите за оценка на задължителните дисциплини ще се проведат по електронен път, вместо на хартия. Те са разширени с нови въпроси, които ще ни помогнат по-добре да разберем вашето мнение за курсовете, които посещавате и за нещата, които могат да бъдат подобрени в тях. Това е важно за нас и предварително ви благодарим за отделеното време.

На този етап анкетите са налични само за задължителните дисциплини. Те могат да се попълват само по веднъж за всяка дисциплина, която посещавате.

Анкетите могат да се попълват до края на семестъра и ще бъдат затворени при започването на сесията (на 27.01.2015 г.). Днес и утре те ще бъдат автоматично публикувани в системата moodle.openfmi.net.

Подробна инструкция за влизането в системата и намирането на анкетите е публикувана на адрес http://1drv.ms/1yilN8i

Анкетите са анонимни и отговорите не се свързват с вашия акаунт. Обобщените резултати от анкетите ще бъдат предоставени на преподавателския състав и администрацията едва след края на сесията (и приключването на всички изпити).

Тъй като това е първото пускане на решението в реална среда е възможно да се появят различни проблеми (например възможно е в даден курс да не е била генерирана анкета). Ако се сблъскате с такива, моля свържете се с нас на адрес moodle@fmi.uni-sofia.bg

Деканското ръководство на ФМИ


1 Коментар

Тодор · 24.01.2015 г. на 18:58 ч.

по какъв начин се гарантира, че изпратената анкета не се свързва с нашия профил?

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.