Здравейте, колеги!

Сърдечно Ви молим за помощ!

Нека подкрепим нашите състуденти, колеги и приятели:

Тони

Тони, студент във 2 курс. Той е само на 20 години и е с диагноза остра лимфобластна левкемия. В момента той се лекува в Александровска болница, където тече първия курс от химиотерапия. Той  се нуждае от средства, за да може да продължи лечението си в чужбина, където ще му бъдат проведени още няколко курса химиотерапия, но главната причина за заминаването му е трансплантация на костен мозък.

Дарителска сметка: BG25 SOMB 9130 1066 1562 01

Денис

 

Денис е на 20 години и страда от тумор на костите (ОСТЕОСАРКОМ). Все още тийнейджър, в началото на юли месец момчето се сблъсква с тежката диагноза . В момента той е в Париж със семейството си за лечение,   химиотерапия и операция. Лечението ще продължи 10 месеца в институт по онкология. Сумата от 280 000   евро е покрита от здравната каса, но всички други консумативи са непосилни за семейството на Денис. Нека   да помогнем на Денис да се радва отново на живота и да практикува любимото си хоби-спорта.

Дарителска сметка: BG94 CECB 9790 1046 4859 01 
BIC: CECB BGSF

 

 

Можете също да помогнете на двете момчета и посредством: ДАРИТЕЛСКИТЕ КУТИИ, които са поставени на няколко места: във ФМИ – фоайето, лавката и книжарницата, ФХФ, БФ и Ректората, до 19.12 (включително).

По традиция  на 19.12.2018г. във ФМИ ще се проведе Коледен благотворителен базар, където, закупувайки си всякакви вкусотийки, също ще имате възможност да подпомогнете двете каузи.

Нека върнем усмивката на лицата на двете момчета!

Благодарим за вашата подкрепа и съпричастност!

 


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.