FMI All-Stars е събитие, организирано под формата на конференция, но с доста по-неформален характер, на което преподаватели и алумни на Факултета по математика и информатика към СУ ще могат да представят своите идеи и ще водят дискусия по теми, интригуващи студентите на факултетa.
За втори път, уникалното по рода си за ФМИ събитие цели да обогати знанията на присъстващите, да предостави възможност за комуникация с преподавателите и алумните на ФМИ в неформална обстановка, както и да вдъхнови създаването на иновативни технологии. Друга основна цел е да се предостави платформа, на която лекторите да имат възможност да разкажат и представят нещо различно, любопитно и полезно, свързано с ИТ сферата. Платформа, чрез която да достигнат до още повече хора с техните идеи и ценен опит.

Предвиждат се 6 панела дискусии с четири кратки 15-минутни почивки помежду им и една дълга 45-минутна обедна пауза. Събитието ще завърши с нетуъркинг коктейл във факултета. Подготвили сме също и логически загадки под формата на игри за студентите.
Можете да направите регистрация за събитието тук:
https://goo.gl/forms/lC4mHcX19aKLqDGi1

 


0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.